'Ik denk dat Europa ook zonder Eurocrisis vroeger of later in deze fase was beland'
'Ik denk dat Europa ook zonder Eurocrisis vroeger of later in deze fase was beland'

 

Onlangs verscheen, na de Duitse, Deense en Noorse vertaling, ook de Poolse editie van ‘Reizen zonder John’. (De Engelse vertaling verschijnt in september, de Bosnisch/Servische, Franse en Italiaanse edities komen eraan.) De Poolse vertaalster, Malgorzata Wozniak-Diederen ondervroeg Geert Mak over het Amerika van nu en vijftig jaar geleden, Steinbeck, Kapuscinski, de toekomst van Europa en zijn nieuwe boek.

/ Lees verder

MEEST GELEZEN/GEZIEN
Nieuw verschenen!

Thuis in de tijd

Wat is de politieke discussie in Europa vastgelopen! ‘Liberalen’, ‘sociaal-democraten’, ‘christen-democraten’ en ‘populisten’, alle kanten van het spectrum hebben zich ingegraven en kunnen elkaar niet meer bereiken. Dat geldt ook voor Nederland, in onze eindeloze Hoekse en Kabeljauwse twisten tussen 'nationalisten' enerzijds, en 'multiculturalisten' en 'eurofielen' anderzijds.

In Thuis in de Tijd klauteren Thierry Baudet en Geert Mak uit de loopgraven. Ze brengen een aantal botsende, overlappende en contrasterende visies bijeen op het belangrijkste thema van deze tijd: ons thuis, onze identiteit. De bundel bevat verder verrassende bijdragen van Benno Barnard, Marita Mathijsen, Jan Willem Duyvendak, Asis Aynan en Ad Verbrugge.

Uitgeverij Prometheus, prijs 7.50


BESTEL NU!

----

Reizen zonder John

'Een prachtig geschreven boek over de geschiedenis van een Amerika dat in de eindtijd verkeert' Het Parool.

'Een aangenaam, vlot leesbaar en razend interessant boek dat het clichématige zwart-wit denken over Amerika doorbreekt. Met 'food for thought'. DeWereldMorgen

NU VERKRIJGBAAR!! Het nieuwe boek van Geert Mak in maar liefst vijf verschillende uitgaven. Kies hier uw boek naar keuze: gebonden, paperback, e-book, Dwarsligger of Luisterboek.

Lees verder.
 

In Europa eindelijk in een uiterst handzaam formaat, als dwarsligger.

BESTEL NU!


Nieuw: goedkope edities van Een kleine geschiedenis van Amsterdam, Hoe god verdween uit Jorwerd en De eeuw van mijn vader. 

   


Of bekijk het gehele oeuvre van Geert Mak.

meer...